T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ERDEK - OCAKLAR ORTAOKULU

Okulumuz Karne Töreni

Okulumuzda 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem sonu karne töreni 12 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Müdür Yardımcısı Nalan ÜNER GÜNGÖR, dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve hediyerini verdi. İftihar Belgesi almayı hakeden öğrencileri de tebrik ederek, belgelerini verdi. Müdür Yardımcısı Nalan ÜNER GÜNGÖR, "Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Ancak her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve hatalardan ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar.

Bugün alınan karneler öğrencilerimizin bir yıl boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.

Elbette bir insanın değeri rakamla ölçülemez; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız.

Değerli Velilerimiz,

Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız." şeklinde konuşmasına devam etti. 

 

Yaptığı konuşmada akademik başarı yanında ahlaki başarının önemine dikkat çekti. 


KarneToreni

 

Okulumuz 1.si Ece ARGA,

               2.si Ebru AĞAN,

               3.sü Özlem ERMEK´i tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.06.2015 - Güncelleme: 24.06.2015 13:01 - Görüntülenme: 6102
  Beğen | 0  kişi beğendi